Ny side: Oldenborg3.com

tirsdag 21. juni 2011

Oldenborg 3 - Jutul 2: 5-2 (1-0)

Siste kamp før sommeren ble en underholdene kamp med mye mål på en gjørmete bane. Heldigvis endte det godt denne gangen også, og vi kunne avslutte vårsesongen med å ta bølgen foran våre trofaste supportere. Dessuten leder vi serien også!

5-2 Chris (assist Alex)

Oldenborg startet med følgende lag: Asbjørn - Erlend - Øyvind - Blix - Andreas - Chris - Sindre - Ole Fredrik - Kåre - Knut Olav - Alex

Innbyttere: Joakim - K.A - Preben - Lars Tjelle (!)

Utradisjonell startoppstilling, gjørme, mange mål, vannhull, avskjedskamp for flere spillere og et comeback. Hva mer kan man ønske seg av en fotballkamp?

Det var nok en del tunge bein som varmet opp på en regntung bane før kampen. Den tredje kampen på fem dager for mange av spillerne. Derfor var det kanskje ikke så rart at det skulle gå ca. en halv time før vi klarte å putte det første målet. En god corner fra Kåre finner en totalt umarkert Øyvind på bakerste stolpe som sleiver (jamnfør innrømmelse senere på kvelden) inn 1-0 med bredsiden av foten rett i krysset. Dette resultatet stod seg til pause. Tidligere i omgangen måtte Asbjørn byttes ut pga av en skade, og Erlend måtte flyttes fra en uvant backposisjon til en mer vant keeperposisjon. Trist for Asbjørn som sammen med Kåre spilte sin siste kamp for Oldenborg 3 (for denne gang). Og ikke minst trist for Erlend som ikke fikk raide opp og ned langs kanten som sitt forbilde Miguel Salgado.

Rett etter pause fikk Jutul 2 tildelt straffe. Siden jeg ble lovet en pengesum etter kampen nevner jeg ikke den strekk-utsatte gutten fra Grimstad som forårsaket straffen. Stort sett hele området foran mål var fylt med vann, så Jutul-spilleren hadde ikke noe annet valg enn å sette ballen høyt i mål. 1-1.

Men det skulle ikke gå lenge før vi slo tilbake. Sindre får levert ballen til Preben, som setter ballen i nettet. 2-1. Desverre kan også Jutul 2 å slå tilbake og 2-2 er et faktum like etterpå. Dette irriterer trener Andreas, og han bestemmer seg for å vise hvordan læreboken sier at man skal score mål. Etter et flott forarbeid gir han ballen til Preben som nok en gang setter ballen nydelig i mål. 3-2. Senere i kampen måtte desverre Andreas ut med en ankelskade. Akkurat slik som Robin Van Persie, er også Oldenborg 3s "Tore Ruud Hofstad lookalike" skadeutsatt når han er i toppform. Å være en kombinasjon av Hofstad og Van Persie høres jo kanskje ikke så aller verst ut, men det medfører desverre også flere timer opptrening enn "vanlig" trening.

1 + 2

= 3

Etter rundt 70 spilte minutter får vi frispark på høyresiden. Undertegnende ser Øyvind umarkert på løp mot første stolpe og slår ballen lavt inn. Øyvind sneier såvidt borti ballen, og ballen triller inn på lengste stolpe. 4-2. Det siste målet kommer ca etter 85 minutter, da Alex får fightet ballen videre til meg som lurer offsidefellen (i følge dommeren vertfall) og putter på til 5-2. Ett døgn på reisefot og påfølgende jetlag var visst det som skulle til for å avslutte en laaang måltørke for min del. Nå vet jeg i vertfall hva som fungerer foran neste kamp..

Takk til Jutul 2 for kampen. Takk til de fremmøtte tilskuerne for heiarop og støtte gjennom hele vårsesongen! Og ikke minst en stor takk til Asbjørn og Kåre som nå tar en pause fra toppfotballen. Vi håper dere kommer tilbake ved en senere anledning!!