Ny side: Oldenborg3.com

mandag 30. mai 2011

Øvrevoll/Hosle 2 - Oldenborg 3: 1-1 (0-0) - et ran

Øvrevoll/Hosle 2 - Oldenborg 3: 1-1 (0-0)
0-1 (80 min): Lars Langås
1-1 (90 min +2): Ukjent
Gult kort: Langås
Rødt kort: Dommer

Takk til Birgitte, Nybakk, Bjørnar og Torstein som tok turen. Det er stas å ha folk på sidelinja (og som ikke forventer å spille...).

Hva skal man si? a) Svartmale? b) Glemme dette og se mot neste kamp? c) Innse realitetene?

a) Nei, men samtlige av de som spilte idag vet godt at vi kunne ha dratt i land dette på et tidligere tidspunkt. Dette var ikke godkjent, når en fotballkamp er 90min+++... Oldenborg 3 vet at mål imot kan unngås, og at vi kan lage de. Ingen unnskyldinger, takk.

b) Ja, Oldenborg er bedre enn Ø/H på kunstgressmyra 30. mai 2011, og burde vunnet. Derfor bør vi mentalt ta med akkurat det..

c) Nei, vi kan ikke glemme dette totalt. Fordi (som Erlend og KA påpekte) O3 er per dags dato et dårlig 2. omgangslag. Oldenborg har sluppet inn mange unødvendige mål. Og er ikke effektive foran mål. Om det løpes nok, så løpes det feil, hvis ikke må dette forbedres og idag var det uheldigvis utslagsgivende for resultatet at kondisjonen sviktet. Hvis ikke var det noe som sviktet - kanskje kollektivet?

Uansett - Oldenborg 3 vinner som et lag. Og taper som et lag. Til slutt: Ingen kan overbevise meg om at dette ikke er et godt fotballlag.

Asbjørn og Erlend er tigre på streken. Vi har murveggstopper Hallenstvedt og Blix som bruker det hodet de har til å posisjonere ut motstandere og duellere ut to spisser i slengen. For å ikke glemme 197-Knut Olav for å ruve i oslofotballen. KA, Bjørnar og undertegnede er ballsikre herremenn med erfaring i møte mot vingjyplinger fra urbane strøk. Ytre midtbane, representert ved Chris , Sid, Langås og Ole Fredrik tråler kanten som Usain Bolt. Den defensive sentrale delen med Torleif, Jon og Joachim kan stoppe hva som helst imot og fordeler baller som smågodt til barn. Offensivt på banen gjør Preben, Hans Olav, Kåre, Emil og Sindre deg småvåt i trusekanten, med finter og jåleri med ballen. På topp jobber Alex, skyter Daniel, skårer Kjell Ingolf, og løper Buene og Peder fletta av deg.

Så, kommer du nå for å si at dette ikke er et godt fotballlag?

Hvis du fortsatt lurer på noe angående kampen mot Ø/H 2, så kan de som selv ønsker, bruke kommentarfeltet. Du vil få svar. Hvis ikke, har jeg selv andre ting å irritere meg over enn at vi åpnet lommeboka, gav bort bankkort og PIN-kode, glemte å låse døra, mens en gullkåt kjeltring var i nabolaget, og la igjen iPhonen på 13-trikken. Et ran, fortsatt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oldenborg er et bra lag, men burde slutte å filme inne i straffefeltet.

Anonym sa...

Øvrevoll/Hosle 2 er et dårlig lag og bør begynne å filme inne i straffefeltet. Den første til Preben er iallefall klar straffe.

eriqsandro sa...

Anonymous 1: Oldenborg burde gjort mye annerledes i den kampen.

Anonymous 2: Øvrevoll/Hosle 2 spilte uavgjort mot O3, og er så i måte like gode.. Historisk sett leder vel Oldenborg 2-1 i kamper?
Straffe eller ikke straffe: det er ikke det kampen står og faller på. Mener å huske en, to, tre, fire eller fem forholdsvis store sjanser som Oldenborg kunne skåret på...

Anonym sa...

Anonymous 2 var K.A. hvis noen lurte