Ny side: Oldenborg3.com

torsdag 26. mai 2011

Oldenborg 3 massakrerte serielederen!

Det var en mørk og stormfull maikveld på Bjølsenfeltet. Det skulle imidlertid raskt vise seg at Oldenborg 3 seilte i medvind og kom til å skape lyspunkt på lyspunkt ute på banen! Vår faste tilhengerskare viser nok en gang stor supporterkultur, og varmer med å dele ut nytraktet kaffe til alle som ville ha! Dette er til å ta av seg drakten for.

Selv om banen var dårlig, begynner vi kampen med å trille ball i hatt med Vestre Aker. K.A.'s pasningsfot serverte ca. et dusin sølvfat i løpet av det første kvarteret, men det ville seg ikke helt inne i boksen. Det måtte en sørlandsokse til for å ordne biffen. Etter ca. 20 minutter, fra det jeg erindrer som en "cørner", kjemper Preben ballen i mål med stor kraft og presisjon. 1-0!

Andre omgang begynte med et politisk ran da Kjell Ingolf brukte den SV-inspirerte bortekeeperen (på sveisen å dømme) som rundingsbøye på lissepasning fra K.A. 2-0! Oldenborg er i siget nå og triller mye god ball på høyresiden. Peder setter her opp den alltid så løpsvillige Langås, som utviser fotballstorhet med en "en-to finte og påfølgende skudd i steget" som hører hjemme høyt oppe i divisjonene. 3-0 og gult kort til Langås for å vise bryster i feiringen!

Heretter slipper vi Vestre Aker uhyggelig nærme innpå oss med å tillate to reduseringer etter en aldri så liten downperiode. Vi kjemper oss imidlertid inn i kampen igjen, og nok en gang er det på høyresiden det skjer. Langås er på ett av sine etterhvert velkjente løp, denne gangen helt ned til hjørneflagget, hvorpå han slår 45 graders pasningen rett ut fra læreboken til en løpsvillig Hans Olav som stormer fremover fra sin dype midtbaneposisjon. På halvspretten, med venstra, blir lærkulen klinket ut av sitt gode skinn og opp i høyre hjørne. 4-2, og unge Hellerud har endelig våknet fra seks måneders fotballdvale! Spikeren i kista er en klassisk 7. divisjonsskåring på et frispark etter at Hans Olav hodeløst blir meiet ned i sluttminuttene. Joachim, for anledningen Telemarks svar på Brede Hangeland, lemper ballen gjennom hele feltet og i mål. 5-2!

Alt i alt en veldig god kamp av Oldenborg 3. I de periodene vi triller ball er Vestre Aker sjanseløse! Andre lyspunkter verdt å nevne:
- Øyvind får mange etterlengtede spilleminutter etter mye skademotgang
- Blix leverer bunnsolid på stopperplass!
- Langås sine bryster er virkelig så deilige live som det kan se ut gjennom blusen!

Pilene peker oppover nå gutter, og vi kommer til å være veldig vanskelige å slå fremover!

Hans Olav .

2 kommentarer:

Langås sa...

Stor journalistikk, Hansi! Men tror ikke du helt har forstått forskjellen mellom "bryster" og "brystmuskler"... Men hyggelig at du legger så godt merke til og nyter kroppen min, altså. Det er bare å begynne å trene litt så vil du nok kanskje en gang, om mange år, komme i nærheten av å inneha den samme muskelmassen.

Joachim sa...

deilig referat hansi:)