Ny side: Oldenborg3.com

tirsdag 17. mai 2011

Oldenborg 3 - Heming 2: 2-1

Det var med mye å revansjere etter en svak sesonginnledning at Oldenborgs stolte menn meldte seg til dyst på Bjølsenfeltet 2 denne vakre maikvelden. På norsk fotballs nasjonaldag var det også ekstremt gledelig for oss spillere å se at minst 50 supportere fant veien bort fra grillfester og tippeligarunden for å komme og støtte oss når vi trengte det som mest.

Oldenborg startet med følgende lag:

Asbjørn

Erik K.A. Øyvind Bjørnar


Sindre Emil Kåre Preben Langås

Alex

Som ett ekstra trekkplaster hadde vi også med oss klubblegenden Lars Tore Ødeg(å)rd som gjorde comeback etter å ha gitt seg som kaptein på førstelaget i fjor. Benken var ellers prydet av Jon, Andreas, Chris, Erlend, Buene og Blix.

1.Omgang: Vi forsøker å spille langs bakken og vi greier å stå høyt. Vi fører spillet store deler av omgangen, men det blir få store sjanser. Langås kommer uhindret igjennom etter ca 10 minutter, men avslutningen fra 6 meter med innsiden (!!!) treffer keeper, og kepper får etterhvert kontroll på ballen. Etter ca halvspilt omgang blir "Pilgaard" Meling lagt i bakken inne i Heming sitt straffefelt, og dagens første straffe er ett faktum. Jeg har fått beskjed før kampen om å ta straffer, og heldigvis for meg så går keeper en vei, og ballen den andre, 1-0 er ett faktum. Finta fungerte!

I resten av omgangen så virker begge lag godt fornøyd med resultatet, og det oppstår ingen større sjanser. Så, like før vår kortglade mann i svart skal til å blåse for pause, så har Heming ett innkast høyt oppe på banen. Det kastes inn i feltet, dommeren ser armbruk på "heskey", og kampens andre straffe er ett faktum. Heming spilleren scorer selv om Asbjørn er på den, og vi går til pause med 1-1. Kanskje var dette vekkeren vi trengte før andre omgang.

2.omgang: Oldenborg står høyt og kjører kampen, men minuttene går, og det kommer ingen mål. Vi blir stående høyere og høyere, og kun en glitrende inngripen av Asbjørn på en corner til Heming, gjør at vi plutselig ikke ligger under, selv om det hadde vært mot spilllets gang om Heming skulle scoret på begge sine sjanser i dag. Andreas, Alex med flere spiller seg til flere gode avslutningsmuligheter, men ballen vil bare ikke inn.

Det er minutter igjen når Alex på nytt går i bakken inne i Heming sitt straffefelt. Nå er han riktignok en skjør blomst, men han ble nok dyttet litt også, så kampens tredje og siste straffe er dømt, og den virker korrekt. På vei frem går jeg bort til min navnebror Ødegård og sier; "Lars Tore, du må ta denne, for jeg har jo allerede brukt straffefinta mi!" Mannen med de mørke krøllene gir bare ballen tilbake til meg og smiler. Ballen blir lagt på plass, straffa er ikke særlig bra, men den går i mål. Heming greier ikke å etablere noe trykk de siste minuttene og kampen dør ut med 2-1 seier til heltene i blått.

Endelig etter litt marginer mot oss de siste kampene så har vi stang inn, og vinner en kamp som fort kunne endt uavgjort. Vi møtte ett lag med store, robuste spillere, men det at vi turte å spille langs bakken slet de ut over tid. Deilig for oss også å innfri når så mange deilige mennesker har tatt seg tid til å komme og se på oss, midt i eksamenslesing og alt mulig annet, TAKK!

Til slutt, noen funfacts fra gårsdagens kamp:
1. Vi hadde sikkert 50-60 tilskuere, tror kanskje tilskuerrekord. Tusen takk for at dere kom, det gjør det veldig mye morsommere for oss spillerne.
2. Vår mest trofaste supporter i år, Birgitte Meling stilte på nytt opp i treningsutstyr, til flere av guttas store glede (uten å nevne navn).
3. Blix fikk gult kort for å rope "Hey, hey, hey."
4. Urobøttene Chris og Emil fikk også gule kort etter hasardiøst spill.
5. Øyvind driblet av en spiller.
6. Langås hadde ikke flest offside-avgjørelser mot seg(!)


K.A.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Meget bra referat! Andreas fikk vel også gult etter å ha saksesparket en motspiller i ansiktet?

Anonym sa...

Fikk ikke Langås flest offsider???

Forsvarsbauta 2 sa...

Hærlig referat K.A... Og deilig med seier gutta!!! Og så gøy å spille for så mange tilskuere. Stort at opp mot 50 stk kommer på en 7 divisjons kamp.

torstein sa...

Det er jo helt utrolig at ikke langås fikk flest offsider mot seg! Kan være han spurte dommeren om tips? for han lærte jo villig fra seg!

Gleder meg til flere kamper!
Oldenborg<3

erlend sa...

vil bare si

TUSEN TAKK til alle dere som kom og så på!!!!
Vi hadde håpa på en 10-15 stk, og jeg ble mildt sagt overvelda over at godt over 40 st(!!!) stilte opp en kjølig kveld på Bjølsenfeltet. Det som imponerte vel så mye, var bredden i tilskuermassen (foreldre og familie, WAGS, 1.lagsspillere, venner og bekjente m.fl).
Det var godt at vi klarte å gi dere en seier. Håper også den svartkleddes foredrag falt i smak :)

Kommende mandag (23.05) blir det ny hjemmekamp på samme banen mot Vestre Aker. Avspark kl 20.15. Dere er hjertelig velkomne! :)

Langås sa...

Jeg spurte dommeren før kampen om hvordan regelen egentlig var. Og med sine slående pedagogiske evner forklarte han alt på en så god måte at jeg nok aldri vil gå i offside igjen.

Anonym sa...

Det er også skrevet kampreferat på oldenborg1.blogspot.com hvor vi bla får ros for kaffe og boller, spilleglede og ikke minst fanskare.

Har hørt fra flere som var der at de synes det er veldig morsomt å følge oss, så da må vi bare fortsette å by på spillerglede og boller!

P.S. Det går allerede bets på at Langås er over 10 offsider igjen til neste kamp. K.A.

Anonym sa...

er det mulig å få frøken Meling til å stille i tightsen også på oldenborg1 kamper?

Anonym sa...

Hun er forbeholdt Oldenborg 3. Det samme gjelder alle andre kvinnelige supportere i tights.

-mvh styret i Oldenborg-

Anonym sa...

Det er et faktum at gutta spiller bedre når de jentene på sidelinjen stiller i tights, så det oppfordres heretter og stille i tights på alle kamper!
Takk!