Ny side: Oldenborg3.com

mandag 9. mai 2011

Fagerborg 3 – Oldenborg 3: 1-0 (0-0)

Nok en gang var det duket for 90 minutter galskap satt i system. Eller med andre ord fotballkamp i 7.divisjon på Bjølsenfeltet 2. Dette var årets første kamp for oss på den etter hvert så beryktede åkeren som også blir brukt som fotballbane. Enda litt mer humpete, tørr og knallhard enn det jeg husket fra i fjor. Men det var likt for begge lag, og det var nok ingen på noen av lagene som gledet seg særlig over underlaget.

Bildet: Ny stadion i Afrika laget etter "Bjølsen-modellen"

I deg jeg ankommer stadion ser jeg en høy og gul skikkelse. Det var verken Gulars på stylter eller påskeharen, det var 197 cm med reservekeeper deluxe i gul drakt. Knut Olav, som egentlig er skadet, var dagens keeper etter at både Asbjørn og Erlend måtte melde forfall. En jobb Knut klarte uten særlige problemer!

Kampen i seg selv er ikke verdt så mange ord, for dette var en fryktelig dårlig kamp fra vår side. Ikke skapte vi mange sjanser og i tillegg slipper vi inn et billig mål 6-7 minutter ut i andreomgang. Ballen ble sprettende fram og tilbake på midten og i lufta, uten at verken vi eller Fagerborg klarte å få til noe særlig av innlegg eller skudd på mål. Vi presser mot slutten og har noen småsjanser, men kampen ebber ut og vi måtte gå tomhendte hjem. Skuffende!

Takk til alle som kom for å se på oss og takk til Fagerborg 3 for kampen. Vi kommer sterkere tilbake igjen!!!