Ny side: Oldenborg3.com

lørdag 28. august 2010

Silly season

Nå i Silly Season følger de fleste med over gjennomsnittlig fotballinteresse med på både nett, tv og diverse tabloider for å få vite hvilke fotballspillere som bytter beite eller ymter frampå med ønske om å gjøre det. Ekstra spennende er det å se om våre egne favorittklubber både i Norge og England trekker noen kaniner opp av hatten!

Så, hvordan er status i Oldenborg 3?
INTERNASJONALT:
Dersom Sol Campbell's opphold i Newcastle blir like kort som det han hadde i Notts County ifjor høst, står coach Hallenstvedt klar med kontrakt til giganten. Dette selv om det vil bety økt konkurranse i egen posisjon (stopper). Blix har fulgt med på newcastle.no i hele sommer, og gleder seg som en unge til å sitte klistret foran skjermen på lørdagene igjen. Den gale danske, David Nielsen, valgte å bli i Bergen for å prøve å holde byens stolhet oppe i toppdivisjonen, og Joe Cole valgte Liverpool ("det er forsåvidt ok" - kommentar fra coach Hallenstvedt som er Liverpool-supporter).

NASJONALT:
Et nytt forsøk på å lokke stopperkjempen Jan Tore Risdal (som fikk forrige sesong ødelagt av skader) til å omsider ikle seg den blå trøya har i skrivende stund ikke gitt ønsket resultat.
Det ryktes at tidligere Oldenborg 2-storscorer Peder Ringsby er på vei til klubben. 18.juli hadde han sin første joggetur siden før nasjonaldagen, og kom fra dette uten varige mén. Det fryktes dessverre at romsdalingens skranglete knær kan sette en stopper for overgangen.
1 keeper har forlatt klubben siden i vår, og dette gjør at det er enda mer gledelig at Asbjørn er skadefri igjen og klar til å steppe inn i målet igjen.
En av fjorårssesongens keepere, Erlend Skeie Langeland, gjorde comeback pga keeperkrise like før sommeren. Kvemmingen fikk et 3 minutters innhopp + 1 kamp fra start i 2 seiere. Han har sagt at han ikke er aktuell for høstsesongen, men har lovet comeback om en tidligere lagkamerat på Vestlandet skulle komme til klubben. Erlend har også vært i Afrika i sommer og speidet etter talenter til klubben. Og heldigvis er Erlend villig til å steppe inn i målet igjen mot Skruknott på betingelse at han skal ta eventuelle straffer...


Uansett, noe er håndfast. Her følger bekreftede overganger inn og ut i sommer:

UT:

Kjetil Moi (keeper) - ingen klubb.
Evje-gutten kom til klubben foran denne sesongen, og gjorde en solid innsats i de kampene Asbjørn ikke spilte. Pga praksis-år på Politihøgskolen, reiser han til Sørlandet og er dermed utilgjengelig for spill i høstsesongen.


INN:
Sigvar Garfors ble hentet inn rett før sommeren, fra høyere nivå for å dekke akkutt keeperkrise. Tidliggere 2.keeper på Skeid sitt A-lag er nå cover for Asbjørn "The Wall" Tillerflaten. Men grunnet studier spørs det hvor mye vi får se denne kjempen med deilige utspark...

Samtidig så er det mange som viser interesse for å bli en del av Oldenborg 3. Og dette lover godt for rekruteringen fremover. Men vi er dessverrre full tropp for høsten og hadde derfor ikke mulighet til å ta med flere...

Dette betyr at troppen for høstsesongen er som følger (håper jeg ikke har glemt noen);

Asbjørn Tillerflaten Langtind (keeper)
Sigvar Garfors (keeper)
Øyvind Hallenstvedt (coach)
Anders Riska (oppmann)
Håvard Rekvik (bosatt i Treungen, men vil spille kamper med ujevne mellomrom)
Sindre Kolstad (først og fremst kjekk!)
Knut Olav Mosdøl
Christoffer Giske (så sant han overlever Trondheim-Oslo)
Kaare André Ødegaard
Joachim Husaas Bentsen (Nå med for fullt)
Lars Langås
Jon Heskestad (sterk!)
Alexander Meling (Pilgaard 2.0)
Emil Sundseth
Kåre Sigridnes
Vegar Jacobsen
Preben Anonsen
Kjell Ingolf Ropstad
Torleif Storaas
Erik Aarmo (har fjernet skjegget!!)
Bjørnar Rasmussen
Jarleiv Øie
Andreas Buene


Totalt 23 mann



Erlend med noen av talentene han har kartlagt i Øst-Afrika


Peder er i tenkeboksen, men må lytte til legenes råd



Kjetil har byttet ut Bjølsenfeltet 2 med Sørlandets strender


Jan Tore kobler av i ferien med en god bok mens han tenker på kontraktsforslaget fra coach Hallenstvedt

Erlend.

Ingen kommentarer: