Ny side: Oldenborg3.com

mandag 9. august 2010

Oldenborg 3 vs Lommedalen 2: 6-0

Dagen var endelig kommet, snart to måneder siden de fleste hadde rørt en ball, og vi skulle spille mot laget som meget ufortjent var det første til å ta skalpen vår tidligere i sesongen. Frogner kunstgresset skulle innvies, publikum fylte tribunen (iallefall deler), og for et show de 9 fremmøtte fikk bevitne.

Oldeneborg staret med følgende lag: (på benken satt en spillesugen Erlend S. Langeland)

Asbjørn

Erik K.A. Øyvind Sid


Jarleiv Weider Torleiv

Håvard Cristoffer

Alex


Det nydelige kunstgresset på Frogner appelerte til samba, men det var det lite av til å begynne med. Det ble slått mye langt fra begge lag, og Asbjørn måtte plukke noen vanskelige baller da kampen stod og vippet til å begynne med. Etter ca 15 minutter får Oldenborg corner som jeg, El Capitan skrur rett på hodet til Øyvind som noterer seg for årets andre mål. Deilig! Ikke lenge etter var det Håvard (som løp mer enn han noen gang har gjort) som brøt gjennom fra sin høyre kant og la ballen elegant opp i motsatt nettvegg, 2-0 er et faktum.

Like etter er lovende Meling på vei gjennom mot keeper, og lommedalens midtstopper feller som bakerste mann. Dommeren gjør det eneste rette og gir det røde, og Oldenborg spiller den siste timen mot ti menn/gutter fra Lommedalen som allerede ligger under med to. I tilegg hadde Klefstad og Knut som var ubenyttede innbyttere fra førstelagskampen ankommet, og vi hadde plutselig to innbyttere. Til pause er pep-talken klar, fokus og innsats skal sikre oss en ny trepoenger. Det som så litt mørkt ut en time tidligere ser plutselig veldig lyst ut.

Andre omgangen starter litt anspent, Lommedalen prøver å mobilisere en innhenting, men blir brutalt slått tilbake av oss som kan utnytte overtallet og la ballen rulle, mens stadig mer frustrerte Lommedalen-spillere blir løpende i mellom. Etterhvert er Lommedalen tomme for krefter, og Alex, Sid, Jarleiv og Øyvind på nytt (!) gjør at sluttstillingen blir respektable 6-0!

I dag viser vi hva vi er laget av, en innsats og holdning ingen kan ta fra oss. I tillegg stor cred til Andreas som kom helt fra Grimstad for å se kampen da han var syk og ikke kunne spille selv, det er lagånd som mange kan lære av. Weider, Klefstad, Jarleiv og Torleiv styrer banespillet med fint småspill på midten, Håvard og Erik legger ned ekstremt mange meter på høyre siden, Kristoffer viser samba tendenser flere ganger, og Alex jobber som en hest alene på topp. Øyvind og Knut vinner så godt som alle dueller, Sid raider venstresiden gjentatte ganger, og jeg, ja jeg venter vel fortsatt på målet mitt, og må bare notere meg at stolpen ikke er på min side i dag heller. Asbjørn redder det han må når kampen står og bikker, og Erlend, ja Erlend gjør ikke en eneste feil den tiden han er innpå.

I tillegg takk til Sandstad, A.K., Birgitte, Henriette, Ingeborg, Inger Marie, Ljosland og Silje for bra tribunestemning. (Håper ingen er glemt).

Hilsen en meget stolt K.A.

Fra treneren:
Veldig stolt av alle dere som møter opp å prioriterer kampen gutta. Veit at flere av dere kjørte enslig inn til Oslo for denne kampen og det er det det handler om når du er en del av et lag. Å ofre litt for felleskapet. STORT!
Og i tillegg til de som allerede er nevnt så fortjener supersupporter Peder Ringsby en stor takk, kjører å henter ballbagen som treneren glemte. Og ikke nok med det, han klarte å få med seg 2 1.lagsspillere som han kjørte ned og som kom i veldig laglig tid, akkurat i det K.A. ble skadet. Stor innsats...

Øyvind

Ingen kommentarer: