Ny side: Oldenborg3.com

lørdag 7. august 2010

McDonald's FIFA World Cup Fantasy

Da er det noen uker siden VM dessverre var over og vi tenker tilbake på et VM med mye vuvuzela og mye store navn som ikke leverte varene. Ingen av delene håper jeg vi får være vitne til i høstsesongen... Spania gjorde det de måtte og vant 1-0 i hele sluttspillet takket være et solid forsvar og offensive krefter som gjorde det de måtte.

Men for å komme tilbake til det viktigste, McDonald's FIFA World Cup Fantasy er over. Og tilfeldigvis så sluttet oppdateringene til Langås når han falt ned fra topp-plasseringen. For tiltross for at undertegnede ikke husket å bytte på laget i Hemsedal ble jeg reddet av auto-substitutions og tok en knepen seier foran Langås (4p) og supporter Peder Ringsby (7p). Dette er ekstremt jevn da et bytte med en på benken var alt som skilte etter et helt VM. Aritg å se at 17 lag var med... For høstsesongen så bør vi vel få til en Fantasy Premier League, Oldenborg 3 liga... Her er komplett tabell forresten:

2 kommentarer:

Langås sa...

Uten tvil fantastisk spenning fra start til slutt! 4 poeng var bittert... Konge at så mange var med!

Langås sa...

Forresten...oppdateringene sluttet å komme da jeg dro på tur til Sørøst-Asia...det hadde ingenting med tapet av topplasseringen å gjøre... ;)