Kjellis Alex

Benken: Blix, Andreas, Sindre, Langås og Vegar (småsjuk)

Stadion: Bjølsen gress

Været var overskyet, mild temperatur, en haug med fantastiske supportere, litt høyt gress og som vanlig inviterte Bjølsen til fint spill og fine, retningsbestemte pasninger langs bakken.

Kampen begynner med litt rot fra begge lagene før Oldenborg 3, representert ved Jon, mot Wam-Kams keeper og en Wam-Kam forsvarer, kriger til seg ballen inne i feltet til Wam-Kam. Han får sendt ballen videre til reven Ropstad som på halv volley setter ballen i mål fra 5-meteren.

De neste 25 minuttene har nok Wam-Kam det meste av spillet og de får en del småfarlige sjanser på dødballer, men ikke noe ikke Asbjørn (The Wall) kan hamle opp med. Jeg kjenner at sommerferien ikke har bidratt til å øke kondisen, og byttes ut med Langås etter ca 25 min. Det setter fart i Oldenborg 3, og etter ca 31 min får Alex en pasning på høyre kant. Han kriger til seg ballen fra en Wam-Kam-spiller og setter kursen mot kortlinja, der legger han en flott pasning mellom keeper og forsvar, og selvfølgelig, dere er reven Ropstad og breisider inn nok et mål. Flott spill! Resten av omgangen har vi god kontroll, og cruiser inn til en 2-0 ledelse ved pause.

I 2.omgang kommer Blix, Sindre og Andreas inn for Joakim, Kaare og K.A. De er med på å holde ledelsen, Men etter hvert blir det mye lange baller og lite fint spill. Det kan være Bjølsen-gresset bidrar litt der. Som i 1.omgang så har nok Wam-Kam mest trykk store deler av omgangen, men Oldenborg-gutta jobber heroisk. Asbjørn stiller opp med en syk matchvinner-redning. Etter 25 min får nok engang Alex ballen på kanten, legger inn, og treffer Ropstad som lager hat-trick.

Det siste kvartere er det mye taklinger og lange baller. Etter ca 35 min får Wam-Kam et mål på corner, men nærmere kommer de ikke. Stillingen blir 3-1 og Oldenborg 3 vinner en viktig kamp!!