Ny side: Oldenborg3.com

mandag 8. mars 2010

Seier !

Nok en uke var det duket for kamp mellom Oldenborg 1 og 3. Vi trakk det lengste strået forrige uke med effektiv fotball kombinert med stor innsats hos samtlige spillere. Vi ventet på et gira og revansjelystent førstelag som ville vise hvem som var sjefen i klubben. Og forventet at de skulle presse oss fra første sekund. Men i stedet var det en litt passivt nølende motstander som møtte oss. Vi fikk tid og klarte med det å holde ballen litt i laget når vi vant ballen. Lite skjedde de første 5-10 minuttene før en frekk stikker trer Alex gjennom og han gjør opp for forrige ukes straffebom med et veldig deilig og viktig mål. Ryktene sier at det kanskje var offside, men det ble i uansett stående. Bare 5 minutter senere får de et litt billig frispark nede ved cornerflagget og i det jeg roper troppene hjemover og vender snuta hjemover hører jeg plutselig litt frustrerte utrop. Og i det jeg snur meg ser jeg at Alex er på pletten ved en frekk liten avslutning over keeper og vi leder 2-0 etter at frisparket traff Alex. Etter dette blir vi liggende dypt og minimere rom på egen banehalvdel. Men tiltross for at de får kose med ballen så skaper de ikke de store sjansene, og bakerst har vi en bauta i Asbjørn som er trygg og plukker ballene som ruller inn, men utrolig nok ikke må ta frem det beste i løpet av hele førsteomgangen. De skaper et par farligheter ved sin kjappe høyrekant, men er upresise og vi klarer å rydde opp før det blir målsjanse. Dermed leder vi 2-0 til pause…
Utover i 2 omgang så får 1 laget mer og mer ball, men de første 15 skaper de ingenting og når da Kjetil snapper en dårlig pasning og legger inn til Alex som sikrer 3-0 og hattrick. Etter dette blir vi veldig dype og begynner å bli slitne. 1 laget får noen halvsjanser, men klarer ikke å skape de helt store mulighetene før et veldig bra innlegg fra høyre finner tidligere 3 lags spiller Morten inne i boksen og han reduserer til 3-1. Og det står seg ut kampen...

Og ja Ljosland, det er ikke alle som har pappaperm… Så vi klarer ikke å få ferdig kampreferat samme kveld. Og her skal du få med et bilde også:

7 kommentarer:

Nr. 27 sa...

Der kom det ja! Med bilde og:) Gratulerer med seier - blir moro å se hvor langt dere kan ta det i år! Var det samme mann som scoret alle tre målene? Imponerende. Tror vi skal møte 2. laget neste mandag - mulig å låne han??:)

Nr. 27 sa...

... ellers kan jeg anbefale pappaperm - mest det som
skjer i forkant selvsagt! Men det som skjer etterpå er ikke så verst det heller:)

Forsvarsbauta 2 sa...

Hehe... Var nok samme spiller som putta alle 3 ja. Trur nok ikke at det blir aktuelt med noe utlån. Sist vi tilbød det så var plutselig spilleren tatt opp i stallen til førstelaget. Så det får være grenser på hvor mange spillere dere skal plukke fra oss ;)

Var ikke det i forkant av pappaperm bare som å nyse mens du spiser donut? Det prøvde jeg etter du skrøt av det, og det var ikke noe som ga mersmak.

Øystein Wam-Kam sa...

Imponerende seier! :)

Kampen om opprykk blir forresten ikke enklere av dette:

Kampen om opprykk blir ikke akkurat enklere av dette:

http://www.fotball.no/Kretser/oslo/krets/NYHETER-2010-som-legges-ut-pa-siden/Tingforslag---seriesystem-for-menn-senior/

Forsvarsbauta 2 sa...

Så det akkurat på deres side Øystein. Blir beintøft nå i alle fall.
En ting jeg lurer litt på er hvorfor FC Dania har vært med på å utforme opplegget? ;)

Øystein Wam-Kam sa...

Hehe, reagerte på det samme jeg også. Kanskje de fryktet for plassen sin i 6. divisjon? Kan se litt slik ut på hjemmesidene deres, men dette er nok et forslag kretsen hadde kommet på alene også.

Fryktelig synd for oss nede i divisjonene at ringvirkningene blir såpass merkbare. Både dere og vi, Holmlia 2 og trolig i tillegg også Grüner 2 og Bjørndal holder for høyt nivå til å bli værende i 7. divisjon.

Erlend sa...

Grattis med stor seier, folkens!
Det varmer i hjerterøttene å se den ekte gleden på bildet :)
det er nesten så undertegnede vurderer comeback...men bare nesten... :D